donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 24 d’octubre del 2015

ACTIVAMENT PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Dia Internacional 

per a l'eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual en l'àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques. 
21 d'octubre: el dia que els homes vam dir prou a les violències masclistes
Homes Igualitaris Socialistes ens sumem a la convocatòria de la roda d'homes contra la violència masclista el 21 d'octubre. Des de fa nou anys, el moviment d'homes per la igualtat convoquem al públic masculí a participar en aquestes concentracions, sempre al voltant del 21 d'octubre. La roda és un acte simbòlic en el qual un grup de persones formen un cercle al voltant d'un gran llaç blanc en les vores del qual s'encenen ciris. En el mateix es llegeix un manifest de rebuig al masclisme i de suport i record a les víctimes a les quals es dedica un minut de silenci. El grup d'Homes Socialistes per la Igualtat vol sumar el suport del públic masculí a la lluita contra violència masclista perquè, com es repeteix en els lemes d'aquestes concentracions, “el silenci ens fa còmplices” i “la igualtat és cosa de tots”.
MANIFESTEM LA MÉS CONTUNDENT DENÚNCIA CONTRA TOT TIPUS DE VIOLÈNCIA MASCLISTA, CADA VEGADA QUE HI HA UN FEMICIDI
http://dones.gencat.cat/web/.content/04_temes/docs/piivm.pdf