donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 1 d’octubre del 2015

de l'1 d'octubre al 8 de març del 2016, però abans, NOVA YORK, MARÇ 2015, La Plataforma d' Acció de Beijing fa 20 anys. Ens acompanyes? anem de CAMÍ al 2016.INFORMACIONS DEL CONSELL NACIONAL DE DONES D'ESPANYA

Manifestació del 8 de març 2015 pels carrers de Nova York
- See more at: http://beijing20.unwomen.org/es/about#sthash.YNJ4N61G.dpuf
Com cada any, al voltant del 8 de març, dia de les dones, les Nacions Unides convoquen i realitzen, en la seva seu de Nova York, dues setmanes d’actes, reunions i sessions, en les quals s’estudia i radiografia la situació de les condicions i possibilitats de vida de les dones arreu del món. És debaten i decideixen propostes d’ accions i mesures encaminades a la millora del seu estatus.
Enguany és va celebrar la 59a. convocatòria d’aquest esdeveniment, la CSW, s’ha envoltat d’activitats extraordinàries amb motiu de la celebració dels 20 anys de la Conferència Mundial de Beijing 1995. Per això ha comptat amb una molt nombrosa assistència de dones, i també homes, dels més diversos països.
Per part del CNDE hi assistiren Maria Lluïsa Oliveda, Flora Sanabra, Carme Solsona i Maria Bertran, que ja estigueren totes elles a Beijing fa vint anys.
Com a actes destacats cal remarcar, el mateix dia 8 de març, la Marxa pels Drets de les Dones, que va desfilar pels carrers de Nova York, concorreguda per més de 10.000 persones. Nosaltres hi vàrem participar amb una pancarta al·lusiva al dret de les dones a poder decidir, que fou molt reconeguda i retratada.
Assistirem a una reunió de treball, en la seu de la Misión Diplomática de España ante Naciones Unidas, presidida per la Secretaria de Estado de Servicios Sociales e Igualdad, Susana Camarero, per Carmen Plaza, Directora del Instituto de la Mujer i per Carmen Quitanilla, Presidenta de la Comisión de la Mujer del Congreso de los Diputados. Ens varen exposar els treballs i les dificultats superades pels representants dels governs per arribar a proclamar una Declaració conjunta, primer a nivell europeu i finalment a nivell mundial.
+ INFORMACIÓ
 http://www.inmujer.gob.es/observatorios/observIgualdad/home.htm