donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 30 de juny del 2015

acabem el juny reivindicant: PROU RETALLADES EN EDUCACIÓ!!

http://scientiablog.com/2013/06/10/una-puta-mierda/
No és un alumne més. Aquest és el segon any que li he donat classe i en aquests dos cursos no ha faltat ni un sol dia. Participa en totes les activitats programades a l'aula amb un interès que poques vegades he vist en els meus més de quinze anys d'experiència docent. Pregunta, discuteix, debat ... però sempre des del respecte cap al professor i cap als seus companys. Aquesta és la història que explica un professor i que us convidem a llegir, cliqueu a la fotografia, nosaltres la reproduïm parcialment per cridar ben fort : 
PROU A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ !!
L'alumne del que parla el professor és un "enamorat de la ciència". Pertany a dues associacions de divulgació científica. No, no només es limita a pertànyer a elles, estira el carro de les mateixes com el que més. Està present en cadascuna de les reunions, organitza activitats, puja continguts ... la seva vida és la ciència.
No hi ha cap error, molts joves de les nostres contrades han d'abandonar els estudis per unes taxes universitàries excessives i les noies encara hi perden més, han de fer per feines de cura i domèstiques que les margina i aïlla. I la CIÈNCIA QUÈ HI PERD??