donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 13 de juny del 2015

21 de juny Dia Internacional de l’Educació no Sexista

http://www.filalagulla.org/nova-guia-la-coeducacio-i-la-gestio-de-la-diversitat-a-les-aules/
Coeducar significa superar les relacions de poder que supediten un sexe a l’altre, així com incorporar les realitats i la història de les dones i dels homes de manera equitativa i fomentant el reconeixent a les diferències. El model actual d’escola coeducativa vol superar el sexisme i l’androcentrisme adoptant mecanismes per avançar cap a un enfocament equitatiu dels continguts, dels mètodes, del llenguatge, de les relacions, de l’organització i de totes de les dinàmiques que es generen.

La Generalitat divulga experiències de coeducació amb motiu del Dia Internacional de l’Educació no Sexista 

S’han presentat nous materials didàctics per formar en coeducació i prevenció de la violència masclista les persones educadores d’infants de 0 a 6 anys.La presidenta de l’Institut Català de les Dones, ICD,  Montse Gatell, i el subdirector general d’Innovació, Formació i Orientació, Joan Gumbert, ho han explicat en una jornada que ha tingut lloc a la seu de l’ICD davant de 80 professionals del sector. 

http://www.xtec.cat/web/projectes/coeducacio/diens
En la jornada s’ha donat a conèixer el Projecte d’elaboració del Quadern coeducatiu, adreçat al professorat del Cicle Formatiu de grau superior en educació infantil, que ha estat elaborat per l’Institut Català de les Dones, el Departament d’Ensenyament i l’Associació Candela.