donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 1 de juliol del 2015

Ajudem al NEPAL, 3 de juliol, a les 21:00h, la projecció de la pel·lícula guanyadora de l’últim festival de Cinema de Muntanya de Torelló.

AJUDEM AL NEPAL !
Després de rebre la carta d’en Keshap Gurung, demanant ajuda per la seva família i per al seu poble Laprak, El Centre Excursionista de Lleida, conjuntament amb les associacions de  de veïns de Balafia, donaBalàfia i Seca de Sant Pere, organitzen el proper  dia 3 de juliol,  a les 21:00h, la projecció de la pel·lícula  guanyadora de l’últim festival de Cinema de Muntanya de Torelló.  Tant el Festival de Torelló com l’espai Funàtic i col·laboren de forma desinteressada per tal que tota la recaptació pugui destinar-se a ajudar al Nepal.  El preu de l’entrada serà la voluntat i a mes hi aura una fila 0 per fer mes aportacions.
                                                              

El president del Festival de cine de Torelló  JOAN SALARICH MADONELL,
farà la presentació i una glosa de la pel·licula.