donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 5 de juliol del 2015

Convocat el II Congrés de l'Esport Català

El II Congrés de l’Esport Català, amb el qual el Govern vol implicar el sector i la societat civil en la definició d’un nou model esportiu. Conscients de la importància de l’esport a Catalunya, el Govern considera convenient redefinir i rellançar un model d’èxit que treballa per generalitzar la pràctica de l’activitat física i per l’excel·lència en l’alt rendiment esportiu. I és que el sector representa actualment un 2% del PIB, té beneficis socials, econòmics i de projecció internacional i compta amb un complex entramat associatiu, que aplega centenars de milers de persones.
http://www.observatoridelesport.cat/
Catalunya és un país esportiu de primer nivell que, malgrat la situació econòmica general, ha sabut mantenir la bona salut i l’excel·lència d’esportistes i entitats. Els últims anys, s'ha treballat per mantenir i potenciar aquest model d’èxit, amb actuacions en tres grans eixos: la salut i el benestar, l’esport com a motor de recuperació econòmica, i com a eina de projecció internacional, amb el màxim suport possible a les entitats i als esportistes.
"El congrés ha de servir per homologar el nostre sistema esportiu amb la resta de països europeus. Hem de traçar el full de ruta de l'esport a mig i llarg termini, de forma transversal i apartidista, amb una visió global, generosa i integradora. El sistema actual ha entrat en crisi i ens hem de plantejar nous objectius i noves formules perquè el sistema esportiu català sigui més democràtic i representatiu; més eficient i eficaç per aconseguir més recursos; i defensar millor els nostres interessos", assegura Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).