donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 1 d’abril del 2015

El carrer no és de les dones: RECONEIXEMENT PER A LES DONES: Tots els carrers amb nom de dona, JA!!

http://carrersdones.icgc.cat/icd/index.html#14/41.6176/0.6293 
 CONTINUEM REIVINDICANT,
SENSE VICTIMISME
 ELS CARRERS AMB NOM DE DONA A LLEIDA
http://www.ara.cat/especials/diadeladona



A Lleida hi ha 1.174 carrers, dels quals 81 homenatgen figures femenines, 22 d'elles de Lleida.

Els noms de carrers de Lleida i Catalunya que homenatgen dones són minoria. La falta de reconeixement del que han fet i fan les dones és un dèficit històric que s’arrossega en una infinitat d’àmbits. En ple segle XXI, les dones han de continuar batallant més que els homes perquè la societat conegui i reconegui el que fan i han fet. Una prova d’aquesta discriminació és el percentatge de carrers amb nom d’home i de dona que hi ha a Catalunya i a Lleida. Per això continuarem denunciant,  sensibilitzant i visibilitzant aquest problema. 


Fem aquest post davant la decebedora notícia que ens ha fet a mans la Paeria, un altre cop a Lleida les dones invisibles a l’hora de nomenar carrers per la ciutat, solament la Dolors Piera i la Teresa Pàmies, aquest cop,  mereixen aquest honor! fins quan no hi haurà, al menys,  paritat! per nomenar carrers a Lleida!
Imatges de l'exposició en commemoració del 8 de març a l' Institut Guindàvols:
 "ELS CARRERS AMB NOM DE DONA A LLEIDA"
Aviat esperem tenir-la a Balàfia



“La nostra societat té un problema molt evident: té molt integrat el reconeixement dels homes que fan coses importants, però no el de les dones i és un peix que es mossega la cua. Com que no hi ha reconeixement,  no hi ha referents femenins a la societat”. 

RECONEIXEMENT PER A LES DONES, JA!!