donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 30 d’abril del 2015

3a Cursa Rotària d’Orientació -1a Rogaine- al Turó de la Seu Vella de Lleida. Diumenge 3 de maig // 2015

El Club Rotari de Lleida, el Consorci del Turó de la Seu Vella i el Club Senglar Orientació, amb la col·laboració especial de l’Associació Síndrome de Down, hem organitzat una matinal esportiva, cultural i familiar, la 3a Cursa Rotària d’Orientació -1a Rogaine- al Turó de la Seu Vella de Lleida, pel diumenge 3 de maig de 2015 -Día de La Mare-, activitat inclosa al programa de la Festa Major de Lleida.
Aquesta original i divertida cursa popular, es desenvoluparà dins un marc excepcional, com és l’entorn del Turó de La Seu Vella de Lleida, Monument de Pau i que esperem que en un futur proper sigui declarat per la UNESCO, Patrimoni de la Humanitat.
Animeu-vos! 
amb les vostres famílies i amics a PARTICIPAR…
Us trametem més informació (cartell i tríptic)…http://rotarylleida.org/2015/04/18/3a-cursa-rotaria-dorientacio-1a-rogaine-al-turo-de-la-seu-vella-de-lleida-diumenge-3-de-maig-2015/