donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 26 d’abril del 2015

33 Cursa Balàfia-Aremi "Bonaventura Baldomà"


Carulla i Sosa guanyen la 33 Cursa Balàfia-Aremi "Bonaventura Baldomà"

 Notícia de lliure de Lleida al minut. 26 d'Abril de 2015 - Redacció.
La independent Mireia Sosa i Antoni Carulla (Runner's Balaguer) han guanyat aquest diumenge la 33a edició de la Cursa Popular Balàfia–Aremi, una de les més antigues del calendari a Lleida. I ho han fet amb una matinal magnífica que ha aplegat més de 600 participants entre totes les curses programades i 100 participants a la caminada. La cursa d'1 quilòmetre (sense cronometratge), la de 5 quilòmetres (una volta) i la cursa atlètica de 10 quilòmetres (dues voltes), a més de curses infantils, totes elles amb el centre d'operacions ubicat davant del Centre Cívic de Balàfia.
 
En la prova reina, la de 10 quilòmetres, en dones, la més ràpida ha estat Mireia Sosa, que s'ha imposat amb un temps de 36.53 pel davant de Raquel Marques (AE Ekke), amb 39.43, i de Toni Hermoso (Maratonians del Sere), amb 42.29.el guanyador masculí ha estat Antoni Carulla (Runner's Balaguer), amb un temps de 33.04, seguit de l'independent José R. Rodríguez, amb 33.34, és a dir, a mig minut exacte. Tercer ha estat Jaume Grau, del Xafatolls, amb un crono 34.40.
En els 5 quilòmetres, l'independent Mohammed Tahri ha estat el guanyador en homes amb un temps de 16.20, superant el també independent Gerard Garrote, amb 16.48, mentre que el tercer lloc ha estat per a Marc Aranda (Esbufecs), amb 17.01. En l'apartat femení, Núria Esteve (Lleida UA). La vigent campionat de la Lliga Ponent de 5 quilòmetres ha marcat un temps de  20.51 amb el qual ha encapçalat un podi en que l'han acompanyat la independent Olivia Bellaubi, amb 21.27, i Isabel Pascual (Lleida UA), amb 21.52.
 
Foto de Eva Cortijo
La cursa ha estat, com és habitual, una autèntica festa per la popular barriada lleidatana. Amb el suport de l'Associació Esportiva Ekke, s'han redissenyat els recorreguts pels carrers del barri i, a més de la clàssica cursa de 10 Km, s'han volgut potenciat i consolidar les distàncies d'1 km i 5 km, la caminada, la fira de l' Esport, amb la finalitat de cobrir tot el ventall de possibilitats i que tothom pugui participar.
  A més, la cursa, coorganitzada per l'AAVV Balàfia amb la Fundació Aremi, una entitat sense ànim de lucre, ha tingut com a tret diferencial la inclusió de les persones amb discapacitat, afavorint i impulsant la convivència i participació en la vida comunitària mitjançant aquesta activitat lúdica esportiva de caràcter popular, i també s'ha obert una Fila 0 per col·laborar amb Aremi.
Les properes caminades previstes són : 
17 de maig http://www.ateneulleida.cat/
24 de maig El voluntariat en marxa. 
http://www.voluntaris.cat/
31de maig Caminada 50è aniversari de  Sant Joan de Déu. http://sanjuandedios.onmedic.info/almacelles/50Aniversari/CaminadaSolidaria/tabid/1791/language/es-ES/Default.aspx