donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 6 d’abril del 2015

dia mundial de l'activitat Física: BALÀFIA PARTICIPA

6 d'abril de 2015“Dia Mundial de l’Activitat Física”
BALÀFIA PARTICIPA

Les associacions de Balàfia s’adhereixen aquest 2015 a més a més a la celebració de la Setmana Europea de l’Esport, impulsada per la Comissió Europea. El Dia Mundial de l’Activitat Física es celebra des del 2002 a tot el món.

 Combatre el sedentarisme

Enguany, el missatge que es vol transmetre a tots els segments de població és “Acumula 30 minuts d’activitat física cada dia” (en infants i adolescents es recomana 60 minuts), amb l’eslògan: “Sedentarisme= malaltia, activitat física=salut”. El repte 2015, que compta un any més amb la col·laboració de la Fundació Agrupació, és superar les més de 200.000 persones –dels àmbits educatiu, sanitari, empresarial i lleure- que van participar-hi el 2014 mitjançant 516 esdeveniments de 671 entitats diverses. A Catalunya i gràcies a l’impuls del Pla Nacional de Promoció de la l’Activitat Física (PNPAF) i el PAFES–desenvolupat pel Departament de Salut i la SGE en els darrers anys-, és realitza diverses iniciatives de promoció arreu del territori. Una mica d'activitat física, com caminar mitja hora, redueix el risc de mort prematur entre un 16% i 30% i així és demostre, com diuen els experts, l’efectivitat de l’activitat física com a eina terapèutica no farmacològica.