donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 10 d’abril del 2013

US ESPEREM A LA CAMINADA DEL 28 d'abril a BALÀFIA: Caminar amb rapidesa pot reduir el risc d'hipertensió, d'hipercolesterolèmia o de diabletes tant com ho fa córrer, segons un estudi publicat en Arteriosclerosi, Thrombosis and Vascular Biology.


Caminar redueix el risc de sofrir events cardíacs
Els investigadors van analitzar a 33.060 corredors del National Runners Health Study i 15.045 caminants del National Walkers Health Study. Van descobrir que l'energia utilitzada per caminar amb rapidesa i la requerida per córrer reduïen el risc de patir esdeveniments cardíacs en la mateixa mesura.
Comparant la despesa energètica que els propis participants van declarar, el diagnòstic mèdic d'hipertensió, la hipercolesterolèmia, la diabetis i la malaltia coronària, els experts van trobar que caminar ràpid reduïa el risc de patir hipertensió un 4,2 per cent i córrer el reduïa juliol 1 , 2 per cent.
Respecte al colesterol, caminant es reduïa un 4,3 per cent i corrent un 7 per cent. La diabetis es veia reduïda un 12,1 per cent caminant i un 12,3 per cent corrent. Finalment, van veure que el risc de patir una malaltia coronària es reduïa un 4,5 caminant respecte al 9,3 per cent corrent.