donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 11 d’abril del 2013

Del Sostenidor Primitiu al Sostenidor Peixera : Aneu a la última moda? també pel que fa a roba interior?

Mary Phelps Jacob el 3 d'octubre de 1914, patentà, que no inventat,  un sostenidor primitiu que seria l'origen de l'actual sostenidor emprat arreu del món.

Francesc Puertas 

presenta un llibre sobre sostenidors

Properament volem acollir  la presentació del llibre “El sostén: mitos y leyendas… y manual de uso”, a càrrec del mateix autor, Francesc Puertas.
Al llibre, l’escriptor fa un recorregut de la història del sostenidors des de l’Edat Antiga fins la Contemporània, a banda de donar alguns consells per a la compra de la talla correcta. Francesc Puertas és comunicador, professor i expert en cotilleria, doncs ha treballat durant molt temps en una empresa de roba íntima.
                                                                    CNN Freedom Project
                                                                       Moçambic or Bust

Free The Girls l'honor de ser presentat en un emotiu documental produït pel Projecte Llibertat CNN anomenat "Moçambic or Bust", perfilant els ciutadans ordinaris que van donar un pas increïble per ajudar-nos a enviar milers de sostenidors a l'estranger i canviar les vides dels supervivents del tràfic sexual a Moçambic.