donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 29 d’abril del 2013

Cursa Popular "Bonaventura Baldomà " arriben les fotos !! ‘Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te)


La  Cursa Popular "Bonaventura Baldomà " s'emmarca dins la Festa de la Primavera de Balàfia, que des de fa uns 8 anys anem bastint al voltant de la Cursa Popular i la Mitja Marató de Lleida,  impulsant per quart any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física a Lleida, aquest aconteixement és celebra a tot el món al voltant del proper 6 d'abril de 2013. 


   Hem estat pioners en relacionar exercici físic i salut, amb les caminades saludables,la Fira de l'Esport i la Salut (reconeguda pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya projectes PAAS i PAFES) amb lectura del index de massa corporal, cooximetries, glicemies, podologia, consell d'alimentació, i d'exercici físic , activitats de cursa i alimentació saludable  pels infants, "Ludocurses", caminades (2 caminades una de 5 i una altra de 10 km) dins del cicle de la coordinadora Lleida Camina, a la qual aquest s'hi suma la Fira d'Entitats del barri, i curses reglades pels infants d'entre 6 i 10 complementàries de les Ludocurses organitzades conjuntament amb les AMPES de les 3 escoles públiques i el Consell Esportiu del Segrià.
 En total el diumenge 28 d'abril vam moure entre 500 i 1000 persones de Balàfia, Lleida i d'arreu. Balàfia es actualment el barri més poblat de Lleida amb 14.500 habitants 10.000 dels quals son famílies qua han comprat vivendes noves  i tenen un gran target a nivell de consum, la prova es la gran implantació de superfícies comercials (PLUS, LIDL, CONSUM, BONPREU, DIA, CAPRABO ...).
També us volem esmentar el caràcter solidari de la Cursa en la darrera edició una part de inscripció va  anar com a donatiu per DOWN Lleida que des de fa 7 edicions s'encarrega de fornir els avituallaments de la cursa.
 Aquest any serem solidaris amb l'Associació Espanyola de lluita contra el càncer (AECC)amb una guardiola solidària.

Balàfia compta amb una gran capacitat humana per a què aquest esdeveniment tingui un bon desenvolupament prou demostrat al llarg dels trenta  anys, és per això que us demanem la vostra valuosa col·laboració per fer-ne difusió.

 ·Podeu contactar   per email dba@balafia.org    associacio@balafia.org    

https://picasaweb.google.com/avvbalafia/CURSAPOPULARDEBALAFIAINFANTILS