donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Un miler llarg de persones a la jornada JUGUEM A LA PLAÇA A BALÀFIA, MAGIA

Ahir 28 d'octubre 2011a les 18:00 h. al Centre Cívic de Balàfia vàrem celebrar la jornada organitzada L'AVV. Balàfia, Mags del Mon, Dona Balàfia Associació, Didàctiques E. UdL, de Juguem a la Plaça, MÀGIA (Preludi de la Tardor Màgica)
- nens i grans van poder aprendre a practicar jocs i trucs de màgia amb els mags del mon.
- Tallers I JOCS DE malabars i alimentació equilibrada amb  alumnes didàctiques especifiques UdL.
xocolatada confecció de paperines i castanyada
ENS VAN VISITAR DINS DEL PROGRAMA "FRIENDS AROUND EUROPE” COMENIUS PROJECT
UNA DELEGACIÓ DE MESTRES DE Lleida, França, Hungria, Estonia, Gal.les, Itàlia i Polònia sota la coordinació de l'escola Països Catalans del barri.
En total més d'un miler de persones petits i grans van poder disfrutar sota cobert d'aquesta jornada que prima la convivència familiar intergeneracional, el civisme i la cohesió social al estar obert a tots els infants, pares, mares, padrins i padrines del barri i la ciutat de Lleida. Ens varen acompanyar el regidors Sr. Joan Gómez, Sr. Txema Alonso i Sr.Txema Solé.