donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 16 d’octubre del 2011

Lleida recupera amb el Balàfia Vòlei aquest esport a la ciutat L’alcalde assisteix al partit Balàfia – Tarragona de voleibol i felicita l’equip tarragoní per l’organització dels Jocs Mediterranis 2017

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit aquest vespre al partit de lliga entre el Balàfia Vòlei i el Tarragona, que s’ha jugat al pavelló Olímpics. El paer en cap ha aprofitat la coincidència en el calendari per traslladar la seva felicitació a l’equip tarragoní després que avui s’hagi anunciat que Tarragona serà l’organitzadora dels Jocs Mediterranis l’any 2017. L’alcalde els ha donat l’enhorabona i ha celebrat aquesta bona notícia per al món esportiu del territori.
L’alcalde ha saludat els membres dels dos equips abans de començar el partit, acompanyat dels regidors Txema Alonso i Joan Gómez, així com també del president de l’AV Balàfia, Toni Baró. L’equip de voleibol del Balàfia ha sorgit a Lleida de la unió de diversos integrants d’equips de voleibol que hi havia a la ciutat i amb el suport de l’AV de Balàfia. D’aquesta manera, Lleida recupera un esport que ara no estava representat, tot i tenir-hi tradició. Segons Baró, l’entitat veïnal ha apostat fort per dinamitzar l’esport lleidatà amb les noves instal·lacions del pavelló Olímplics de què disposen tant els veïns del Secà com de Balàfia.
El partit entre els dos conjunts, corresponent a la tercera jornada de la lliga de Primera Catalana, ha acabat amb victòria per als visitants.