donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 20 d’octubre del 2011

Servei de Promoció de la Salut




La vida no és de color de rosa, però amb un gran llaç d’aquest color –el més gran que s’hagi format mai amb el propòsit d’ingressar en el llibre Guiness dels rècords– i sota el lema Mai no estaràs sola davant del càncer de mama l’organització de la 5a Cursa de les Dones de Barcelona pretén tornar a recaptar fons i sensibilitzar la societat en la lluita contra aquesta malaltia, que cada any es cobra 5.000 víctimes només a Catalunya. La prova, que es disputa diumenge, ha superat totes les expectatives i ja s’han esgotat les inscripcions previstes de 8.500 participants. En l’arribada a l’esplanada de l’Arc de Triomf hi haurà dibuixat un enorme llaç i les corredores, que aniran cobertes amb un mocador rosa, s’aniran abraçant ordenadament fins a formar aquest símbol gegantí.
Com en les edicions anteriors, la prova començarà a les deu del matí al passeig Lluís Companys i s’acabarà a l’esplanada de l’Arc de Triomf, després d’un recorregut de 5 quilòmetres pel centre de la ciutat, per la ronda de Sant Pere, la plaça Catalunya, la Rambla, el passeig Colom i l’avinguda Marquès de l’Argentera, fins a tornar al punt de sortida. Els organitzadors, les revistes Sport Life i Runner’s World, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, van insistir en el caràcter solidari i festiu de la cursa, que es pot cobrir fins i tot caminant. De fet, les participants disposaran de més d’una hora per completar el recorregut. Hi ha una pila d’incentius i un total de 23 categories perquè tothom s’hi senti involucrat. A part de les distincions pròpies de l’edat, també hi haurà classificacions per equips, amb grups tan singulars com de dues o tres germanes, de cunyades, de mare i filla, de tia i neboda, de sogra i nora… Tot plegat, però, amb un gran objectiu, que és aconseguir una més gran sensibilització i recaptar fons en la lluita contra el càncer de mama. Dels 6 euros de la inscripció, 1 anirà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). «Cada cop hi ha més dones i més joves afectades pel càncer, però per contra els índexs de supervivència són cada vegada més alts i el 2015 es podria arribar al 90%.»