donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

ÈXIT Caminada de Pinyana 2011

350 persones d’ entre 2 i 80 anys han participat a la Caminada de Pinyana 2011. Els i les caminants acompanyats pel Sr. Txema Alonso, Regidor d’Esports, han emprès la sortida des del Centre Cívic de Balàfia, passant pel Secà de Sant Pere fins Gualda han connectat amb el camí de servei del Canal de Pinyana, que rega les contrades del Segrià des del SXIII. Prop de Torrefarrera l’han deixat momentàniament a l’enllaç amb el de Marimunt, on els participants han pogut degustar una saborosa poma, segons un estudi recentment publicat menjar una poma cada dia és molt beneficiós pel nostre cor i se’ls ha ofert aigua per hidratar-se. Les persones que així ho han triat han tornat a Lleida fent una ruta curta, assequible a totes les edats i condició.
El gruix de la colla han seguit fins trobar novament del camí de servei. Al Molí Serra de Rosselló, s’han unit al grup els caminadors baixats del poble i a tots els esperava coca amb sucre i xocolata i una petita dissertació sobre el lloc a càrrec de l’ historiador local Sr. Jaume Fernández. També s’ha recordat la figura del millor atleta lleidatà del S.XX Bonaventura Baldomà.
En acabar, la majoria cap a Lleida i un grup més reduït a Rosselló han emprés el camí de tornada.
Les entitats organitzadores : AVV Balàfia , Esbart Rossellonès, DonaBalàfia associació i Centre Excursionista de Lleida, Ateneu Popular de Ponent gratament sorpresos per l’èxit de participació i les bones vibracions generades en tot moment us conviden a participar a la següent Caminada del Cicle de la Coordinadora Lleida Camina, Els Ponts de Lleida el dia 23 d’octubre, activitat de la Marató de TV3.