donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 30 de novembre del 2010

Vacances en família


Malgrat l'acceleració dels canvis socials i de les realitats familiars, en la família tenim l'espai de referència, tant per a nosaltres com per als nostres fills i filles. Per això, el temps de lleure compartit enforteix i consolida els nostres vincles familiars.
Des del Departament d' Acció Social i Ciutadania, en la seva decidida voluntat de donar suport a les necessitats de les famílies, ofereixen per sisè any consecutiu, des de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, el programa 'Vacances en Família' en col·laboració amb l'Agència Catalana de la Joventut.
Aquest programa està adreçat a totes les famílies que durant l'any 2009 van acollir-se a les prestacions i ajuts per a famílies amb nenes i nens, atorgats pel Departament d'Acció Social i Ciutadania.
Enguany, s'ha incrementat el nombre de places i ampliat les estades de vacances, i també s'ha millorat la gestió del programa perquè pugueu organitzar-nos millor el nostre temps de lleure. La bona acollida que ha tingut sempre aquest programa  ha motivat a créixer i  ha confirmat que precisament en aquests moments d'estructures familiars amb necessitats diverses té molta importància el temps de lleure compartit.
Les experiències en comú, les activitats lúdiques i culturals, així com l'oportunitat de conèixer altres nuclis familiars, en el marc de cadascun dels albergs de la Xarxa Social d'Albergs de la Generalitat de Catalunya, són vivències enriquidores que desitgen que puguem gaudir amb el programa.
L'oferta,  la trobareu diversificada en els períodes clàssics de vacances de Setmana Santa, estiu, alguns ponts i caps de setmana.
Us desitgem unes bones vacances en família!