donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 13 de novembre del 2010

INICI de la Formació FORMACIÓ ENDE

Imatge Xavier Capdevila
ENDE 2010: més Dones en i a la Xarxa
per Xavier Capdevila - dissabte, 13 novembre 2010, 10:46

Avui representants de 153 entitats de dones assiteixen de forma simultània a 12 seus de formació. Hi han grups a Terres de l'Ebre (Mora), al Camp de Tarragona (Borges del Camp i Torredembarra), a LLeida (LLeida i Tàrrega), a l'Alt Pirineu i Aran (Seu d'Urgell), a Catalunya Central (Manresa), a Girona (Girona) i a Barcelona (Barcelona -3- i L'Hospitalet). I després continuarem en 6 grups de formació virtual!
Com tots els anys, aquesta formació no només vol apropar i introduïr les TIC (les Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a les entitats de dones, és a dir, no busca ser només una formació instrumental per aprendre informàtica sino que vol anar una mica més enllà.
La formació ENDE és una oportunitat de fer xarxa. Xarxa entre entitats de dones d'un territori més o menys pròxim (quilòmetre amunt/avall). Xarxa entre entitats de dones a través d'internet. I Xarxa també entre els recursos del territori (els Punts TIC, els referents tecnològics públics de Catalunya) i el teixit social.
Us animo doncs a aprofitar a aquest moment, per a conèixer-nos millor, per mirar de traçar ponts per engegar processos de col·laboració, per a compartir experiències, i per suposat, per aprendre una mica més d'informàtica per a poder fer tot això.
Prenem la xarxa! Fem xarxa!
  

Hola a totes!
Avui és un gran dia per a totes nosaltres, perquè comencem aquesta experiència que ens ajudarà a millorar el dia a dia de les nostres entitats.
Aquesta formació durarà 20 hores, que estem convençudes que seran molt intenses, profitoses i agradables. d'acord

Hi ha un gran equip de docents que us acompanya en les sessions presencials que s'estan duent a terme en la jornada d'avui, de forma simultània, a: l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Girona, Mora d'Ebre, La Seu d'Urgell, Barcelona, Lleida, Borges del Camp, Torredembarra, Manresa i Tàrrega.
Així, la Tània, l'Eneida, el Xevi, la Remei, l'Anna, el Luca, la Leo, l'Eduard, l'Ana, el Carles, la Maria i el Ramón Oromi avui es dedicaran, de forma intensiva, a donar-vos la benvinguda a començar amb el programa docent.
Tot seguit, i a partir del dilluns, iniciarem l'etapa virtual de l'aprenentatge. Setmana a setmana anirem presentant-vos (a través d'aquesta plataforma) els nous continguts i les activitats setmanals. És per això que resulta molt important que reviseu el vostre correu electrònic i entreu en aquesta pàgina web: http://punttic.cat/moodle/. No deixeu de fer-ho i veureu com aprendre a través d'aquest curs en línia és senzill i realment gratificant.
Jo us acompanyaré a través d'aquest espai virtual i estic segura que serà una grata experiència. Endavant, dones!!!
Gràcies,