donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 11 de juliol del 2010

Primera Trobada de Dones Senegaleses i Catalanes a Balàfia : Dona i Associacionisme



La idea d’organitzar aquesta 1a. Trobada de Dones Senegaleses i Catalanes va sorgir de la Fatumata Ba i les seves col•laboradores, ella, veïna de Balàfia i impulsora de la col•laboració amb les entitats veïnals del barri, AVV Balàfia i DonaBalàfia Associació, també és la secretària de l’ Associació de Senegalesos i Senegaleses de Lleida i Comarques.
Donat que, tan les dones catalanes com les dones Senegaleses volem aprofundir en la potenciació l’associacionisme femení, la creació de DonaBalàfia Associació, n’ es un exemple, en aquest sentit volen compartir les experiències i el desenvolupament d’aquest associacionisme, les xarxes de dones, etc per què mitjançant aquestes permet compartir experiències, coneixements i fer sentir les nostres veus, així com també tenir l’oportunitat de potenciar l’accessibilitat a tots els llocs : política, treball, desenvolupament personal, sense cap tipus de restricció.