donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 2 de juliol del 2010

Nota de la Comissió Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya

Nota de premsa 30/06/2010


La Comissió Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya rebutja la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut.

La Comissió Permanent del màxim òrgan de representació de les dones de Catalunya dóna suport a la manifestació convocada pel 10 de juliol d’enguany.

La Comissió Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya rebutja per unanimitat la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut. La Comissió Permanent del màxim òrgan de representació de les dones de Catalunya dóna suport a la manifestació convocada per al 10 de juliol i anima la ciutadania a participar en totes aquelles accions que realitzi la societat catalana i les seves institucions, amb l’objectiu de donar una resposta unitària, ferma i severa a aquesta sentència.

A més, la Comissió Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya considera vàlid l’Estatut aprovat pel poble català en referèndum i reitera que Catalunya és una nació, amb una llengua pròpia, per raons històriques i perquè així ho creuen i ho han expressat constantment les ciutadanes i els ciutadans d’aquest país.