donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 25 de juliol de 2010

Preparant la Festa Major de Balàfia


 Alegria, que es Festa Major, a Balàfia estem de Festa.
Sant Bartomeu, patró del barri, ens porta cada agost aquest dies de relax, de retrobament de la família, de germanor, de gaudi per a tots els Balafiencs i Balafienques de tota edat i condició.
Els darrers anys la nostra Festa Major ha congregat i concitat, malgrat la molta oferta de festes a pobles veïns, a moltíssimes persones de Lleida i les comarques del voltant atrets per la varietat i la qualitat dels actes que amb satisfacció anem proposant, millorant i diversificant.
El dia 19 començarem d’una manera certament diferent, el primer acte serà una festa familiar per als més petits de la colla, a la Plaça del Jardí de les Magnòlies . A continuació el pregó a càrrec de l’Anna Fillat, una dona, esportista, mare, professora universitària que encarna el progrés de la Lleida del Segle XXI .