donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 28 de juliol de 2010

L'alcalde de Lleida rep l'Entitat DonaBalàfia Associació

L'Entitat s'ha presentat a l'Alcalde i li ha exposat quins són els seus objectius i les propostes que vol dur a terme

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut aquesta tarda l’entitat DonaBalàfia Associació per tal que el nou col·lectiu es presentés oficialment al Paer en Cap.
La seva presidenta, Jos Farreny, ha explicat quins són els objectius de l'Entitat i les propostes que vol dur a terme per millorar la qualitat de vida de les dones que resideixen en aquest barri de la ciutat. 
L'Associació té la voluntat d'organitzar diferents activitats culturals i socials per donar una major projecció a la tasca que fan el grup de dones de Balàfia i el seu entorn.
Una quinzena de membres de l'Associació han assistit a la trobada amb l'alcalde que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Lleida.
A la trobada també han estat presents el tinent d’alcalde Txema Alonso, i els regidors de Polítiques d’Igualtat, Neus Brocal, i de Participació Ciutadana, Joan Gómez.