donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 24 d’agost del 2022

ACTE D' HOMENATGE A DANI RODRIGO LO

 

Dani Rodrigo Lo en el record

Familia i amistats recorden la seua figura als 4 anys de la seua mort 
L'entrenador va fer campió a l'AEM femení infantil en una Lliga masculina.

En un acte molt emotiu, en el que no van faltar les rialles recordant anècdotes, Dani Rodrigo Lo era una persona entranyable i amb un gran sentit de l’humor. A l'acte va participar la seua mare, Teresa Lo; la seua viuda, Mar Cortés; la seua filla, Abril Rodrigo i els seus germans David i Francesc. Però no s’ho van voler perdre els seus amics i amigues. Hi havia Lluís Cortés, directius, tècnics i jugadores de l’AEM, representants de l’Associació Esport Femení Lleida, de Dona Balàfia, de l' AVV Balàfia, Xavi Estrada, Josep Maria Espasa i representants del món de la política.



L’acte va començar amb l’emissió del documental Tírala alta, de Rojo Rosenvinge, que recull la Lliga que va guanyar l’AEM infantil i, conduït pel periodista Sergi Tor, hi va haver una taula redona amb la participació d’Andrea Gómez, Lluís Cortés, Marina Fernández, Jaume Joan Rius i Carme Cabanillas. L’emoció es va disparar al final, quan es van projectar imatges d’altres figures que han mort del futbol lleidatà, com Emili Vicente (hi havia Antònia Armengol i Toni Vicente), Antoni Palau i Ramon Espasa. 

Gràcies a Miquel Àngel d' Screenbox Lleida per fer-ho possible !!!