donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 7 de juny de 2016

GAUDIM A LA PLAÇA. DIVENDRES A GAUDIR!!

“Gaudim a la plaça” 

porta a Balàfia jocs, esport i tallers per a infants i famílies

La Taula d’Infància, adolescència del barri de Balàfia clourà el divendres 10 de juny el curs 2015-16 amb la festa “Gaudim a la plaça”. La 2a edició d’aquesta iniciativa portarà a laplaça de Ma. Aurèlia Capmany, al costat del Centre Cívic, jocs, esport i tallers per a infants, joves i famílies. De les 17 a les 20 h, es podrà gaudir de les activitats preparades: racó de manualitats, taller de llana cardada, escacs, jocs de taula, partits de voleibol, jocs d’aigua, bitlles, gimcana esportiva en anglès, dibuix lliure, photocall amb disfresses, tatuatges d’henna, trenes africanes, maquillatge infantil, masterclass de zumba, coreografies a càrrec del grup de joves Balàfia i del grup de noies del Clot, actuació musical del grup de joves informal de Balàfia per la zeroviolència. A més, hi haurà berenar per als més petits.
La Comissió Lúdico-Comunitària de la Taula ha estat l’encarregada de promoure “Gaudim a la plaça”. Es tracta d’una iniciativa que compta amb el consens de les entitats i les institucions que configuren la comissió lúdico-comunitària de la Taula Territorial Infància, adolescència de Balàfia. L’organització de la diada neix amb l’interès de fer activitats en comunitat i per a la comunitat per cloure el curs. Uns 400 persones van participar en la primera edició de la iniciativa.