donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 8 de juny del 2022

CONCURS DE BALCONS !! ES PREMIARÀ LA INCLUSIÓ DE NOMS O FOTOGRAFIES DE DONES DE CIÈNCIA I/O TECNOLOGIA AL GUARNIMENT

 

CONCURS DE BALCONS I PORTALADES  GUARNITS

CLIQUEU DAMUNT DE LA IMATGE
S'instaura aquest CONCURS DE BALCONS I PORTALADES GUARNITS per donabalafia associació en la Festa del 50è Aniversari del MOVIMENT VEÏNAL DE BALÀFIA, en col.laboració amb l' AVV i la Comissió de l' Esdeveniment. Volem recuperar una antiga tradició perduda del nostre barri. Antigament, els veïns i veïnes no només guarnien els carrers i places quan arribava la setmana gran, sinó que també guarnien els seus balcons i portals, sent aquesta una tècnica que segons alguns historiadors és molt antiga. Degut a aquest fet i a la tradició que porta a les esquenes, es decideix apostar per aquest concurs i recuperar aquest tret distintiu del nostre Barri.

PODEU VISITAR L'EXPOSCIÓ CEDIDA PEL PARC CIENTÍFIC I TECNÒLOGIC DE LLEIDA AL HALL MARIA RUBIES DEL CENTRE CÍVIC DE BALÀFIA