donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 3 de juny del 2022

A BALÀFIA, AL JUNY, NUTRICIÓ PER ESTAR EN FORMA !! CICLE DE CONFERÈNCIES A CÀRREC DE TERESA BOIRA SABATER. NUTRICIONISTA

 


“Aliments innocuos, millor salut". La innocuïtat dels aliments redueix les malalties de transmissió alimentària. Se centra en la importància de la innocuïtat dels aliments per a la seguretat alimentària i el control de les malalties transmeses pels aliments.

Per garantir aliments innocus és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars, que ajuden a garantir que els aliments siguin segurs.

Les malalties transmeses pels aliments es manifesten sobretot amb símptomes digestius, com els vòmits i les diarrees, i que es produeixen quan una persona consumeix un aliment contaminat per microorganismes, com la salmonel·la. Està perfectament establerta la relació entre determinades pràctiques incorrectes i aquestes malalties.

Respectar les quatre normes bàsiques d’higiene ajuden a prevenir les malalties transmeses pels aliments: Netejar, Separar, Coure i Refredar.

PER SABER-NE MÉS

US ESPEREM A BALÀFIA !!