donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 27 de febrer del 2022

NO A LA GUERRA!

 

Des de la CONFAVC, volem expressar la nostra més enèrgica condemna, a l’ acció militar de Rússia a Ucraïna.   Un fort Clam de NO A LA GUERRA.   A l’hora, i sobretot, tot el nostre escalf i suport a tot el poble ucrainià  en un moment tant dur i difícil com aquest.   Totes som veïnes, d’arreu i volem viure amb pau i no sota l’ús de la maquinària bèl·lica, l’exili, la por.

El nostre moviment, el veïnal nascut dels barris, es caracteritza pels valors de proximitat, humanitat, solidaritat i lluita per la millora de les condicions de vida de les persones, això sí, sempre en un marc de diàleg i mai amb l’ús de la força per aconseguir-ho.    

Demanem als governs d’arreu del món que facin tot el possible per retornar al diàleg a aquest conflicte  com a única forma de cercar les solucions, evitant així un patiment innecessari a la població civil.  

Avui mes que mai, tenim  que fer sentir  al món,  la necessitat de  treballar plegades per a la construcció de la pau, un valor universal  tot sovint obviat i superat per la temptació de l’ús de la força; la invasió, la guerra i, dolorosament, les morts.