donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 13 de juny del 2019

TALLER/XERRADA CONEIX ELS SUPERALIMENTS. DISSABTE a partir de les 11:00h Sala Maria Mercè Marçal Centre Cívic de Balàfia, activitat de la CURSA DE LA PALÀLISI CEREBRAL

CONEIX ELS SUPERALIMENTS
PODEN AJUDAR-NOS A MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA I 
EL RENDIMENT 
A CÀRREC DE DISANTA NUTRICIÓ

Posant al centre l’esportista us oferim una xerrada/taller de Nutrició, Rendiment Esportiu i Salut que us proporcionarà eines que permeten fer un abordatge integral de la vostra  alimentació per a millorar el rendiment sense comprometre’n l’estat de salut, dins les activitats de la "CURSA PER LA PARÀLISI CEREBRAL BALÀFIA-AREMI "BONAVENTURA BALDOMÀ".  Aquesta aproximació implica vincular la nutrició esportiva amb la fisiologia de l’esport, les noves tecnologies, l’ergogènia i la gastronomia. En un context social i cultural en el qual l’esport està de moda i l’alimentació té un paper cada vegada més rellevant, la nutrició esportiva és un camp amb molt bones perspectives econòmiques i, per tant, d’ocupabilitat. La nutrició esportiva ha passat de ser un concepte utilitzat només en l’àmbit de l’esport professional o body-building a emprar-se també des del punt de vista de la salut general i el benestar. El camp de la complementació i la suplementació esportiva com a sector econòmic ha experimentat un gran creixement. I, paral·lelament, sorgeix la necessitat de disposar de coneixements científics i criteris per a orientar i personalitzar les recomanacions. A més de buscar en la nutrició una millora del rendiment esportiu, l’adopció d’un estil de vida saludable per mitjà de l’esport i l’alimentació equilibrada crea una demanda creixent de professionals de la nutrició esportiva.