donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 1 de juny del 2019

CONTINUEN A BON RITME LES INSCRIPCIONS A LA CURSA DE LA PARÀLISI CEREBRAL http://cursabalafiaaremi.blogspot.com/ BONAVENTURA BALDOMÀ


QUÈ ÉS L'ASSOCIACIÓ AREMI?

L’Associació AREMI va néixer el 27 d’abril de 1976. És una entitat sense ànim de lucre, que va sorgir a iniciativa d’un grup de pares i mares, donada la mancança de Centres Especialitzats a Lleida i província.
L'Associació AREMI fou declarada d'Utilitat Pública el 2 d'octubre de 1981.
Inscrita amb el nº 200 en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya (CIF: G-25021395)
Història
L’Associació AREMI és una entitat d’iniciativa socialsense ànim de lucre, que va néixer el 27 d’abril de 1976 com a iniciativa d’un grup de pares i mares amb fills o filles afectats de paràlisi cerebral o altres discapacitats físiques motòriques, que van veure la necessitat de crear un centre adequat a les necessitats que presentaven aquests nens i nenes, donada la mancança de centres especialitzats a Lleida i província.
L’entitat va posar en funcionament el Centre d’Educació Especial AREMI a l’octubre de 1977, en un edifici situat al marge esquerre del riu Segre. Al novembre de 1982, però, el riu Segre va créixer, emportant-se el Centre. A partir d’aquí es va continuar la tasca en diferents ubicacions, fins al gener de 1990 que es van posar en funcionament les noves instal·lacions al c/ Mestre Tonet.s/n.
L’any 1991 l’Associació crea el Servei de Residència, situat a l’Av. De Navarra nº15. Actualment, i des de l’any 2008, l’atenció residencial es presta de manera més amplia en unes noves instal·lacions situades al c/ Garraf 17.
Per altra banda, l’any 1993 es va posar en marxa, el servei de Centre Ocupacional, en una ampliació del espais del c/Mestre Tonet, s/n, amb l’objectiu de continuar oferint l’activitat terapèutica a les persones en edat adulta.
Des de l’any 2003, l’Associació AREMI també disposa del Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS-AREMI. Un servei gratuït que ofereix informació, orientació i assessorament a persones amb discapacitat temporal i/o permanent i a la gent gran.