donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 8 de juny del 2019

APUNTEU-VOS!! a la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi. BONAVENTURA BALDOMÀ

PER LA INCLUSIÓ ...SOM-HI!! 

APUNTEU-VOS A LA CURSA PER LA PARÀLISI CEREBRAL LA 37a CURSA BALÀFIA-AREMI. BONAVENTURA BALDOMÀ

                AMB LA CURSA PER LA PARÀLISI CEREBRAL
FEM LA FESTA DE LA INCLUSIÓ
LA FESTA DE LA PRIMAVERA
DE LA SALUT
DE L'ACTIVITAT FÍSICA 
De vell nou estem treballant per a la propera edició de la nostra Cursa, el 16 de juny a les 9 del matí us esperem a la Cursa DE LA PARÀLISI CEREBRAL, que aquest any arriba a la 37a Edició, Juanjo, 37 anys ininterromputs passant el testimoni!!!.
El nom de la Cursa Balàfia-Aremi Bonaventura Baldomà l’hem allargat. Hem volgut posar en valor el col·lectiu de persones per a qui es destinen els beneficis de la Cursa: les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars de les comarques de Ponent. Així amb el nom de “Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi” Bonaventura Baldomà identifiquem a simple vista que és tracta d’una cursa ÚNICA.
ÚNICA perquè els diners que s’obtenen amb les inscripcions són íntegrament destinats a programes per a persones amb pluridiscapacitat.
ÚNICA perquè tothom, al marge de les seves capacitats, pot fer podi. La Cursa de 10 i 5 Km. és puntuable a la Lliga de Ponent. Hi ha l’opció de fer la de 1km. on hi ha categories per a tothom, infants també.
ÚNICA perquè és la segona més veterana de Lleida i la única inclusiva de veritat a tota la demarcació.
RUNNER’S ... ÚNICA perquè el recorregut és fàcil, pla i per tant ideal per millorar marca.
A més a més aquest any tenim una sorpresa! Entre totes les persones que hi participin* es sortejaran 30 ulleres REEBOCK “xulíssimes” És un donatiu que han fet a la Cursa i que nosaltres sortejarem entre tots els participants amb dorsal.
Esperem la vostra participació!!
APUNTEU-VOS!!
a la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi. 
BONAVENTURA BALDOMÀ
S'ho val!!