donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 20 de juny del 2019

BALÀFIA ÉS VIVA!! PRESENTACIÓ DE LA "MARCA" DEL BARRI MÉS DINÀMIC DE LLEIDAFOTO SEGRE
El canvi d’imatge es veu com una millora que “crida l’atenció” i “dona una empenta al barri”. El lema, la tipografia i la “B” en forma de cor són decisius per tirar endavant el projecte. “Balàfia és viva” apunta que des del barri som persones vives, espavilades i també vitals, participatives, dinàmiques i on val la pena viure, gaudir, treballar i comprar.
Montse Pociello, de Creativa, l'ha dissenyat. Creadora de logos  emblemàtics com el de l’Arnau de Vilanova, el de l’escola de Països Catalans o els jardins d' Alpicat, crear el logo del barri de Balàfia era “un repte a partir de la sobrietat i la seriositat existents”. “Amb tantes famílies joves, col·legis i activitat”, -apunta Pociello- “això s’havia d’explicar amb un logo amb calidesa i sensibilitat”. De la “B” parteix tot allò positiu i dels primers dissenys arriba el cor i el posterior lema.

2 comentaris:

Ramon de Lleida ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ramon de Lleida ha dit...

Molt agraït d'haver compartit l'acte amb tots vosaltres. Una "B" en forma de cor, un cor que batega per Lleida.