donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 29 d’abril del 2019

Les dones de Balàfia volem expressar el dol per la mort de l'activista pels drets humans Neus Català, ICONA DE LA NOSTRA LLUITA

Suscribim les paraules de la Presidenta de l' Institut Català de les Dones, Sra. Núria Balada: “hem d’agrair a la Neus Català tota la força per dur a terme la tasca desenvolupada al llarg de tants anys de vida per denunciar els horrors que van patir les dones en els camps nazis, la seva gran feina educadora i de sensibilització entre els i les joves. Tot això ho va fer amb el poderós objectiu que els fets de l’holocaust no es tornessin a repetir”.
Balada ha subratllat que la vida de Neus Català “ha estat una vida de sororitat en haver agafat el testimoni de totes les dones que van lluitar a la Guerra Civil i a la Segona Guerra Mundial”.