donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 13 d’abril del 2019

La violència masclista és estructural en la societat?


Em desperto amb la mala notícia d’un altre assassinat, han matat a una altra dona. Aquest cop la víctima ho era  per molts motius. 
Quin regust més amarg. 
Hi ha moltes veus que diuen quan s’acabarà aquesta sangria?
Encara no ha passat ni un dia i cau una altra víctima!! 
Com pot ser??
Pensem com pot ser?? i passem a l’acció!!
Si.  Hi posem el nostre gra de sorra. 
Jo. I tu?? Dissabte hi ha un feminari al Casal de la Dona preparat per les dones de Lleida, aquest cop tornarà a parlar de violència contra les dones,  cada 1r dilluns de mes des d’aquest mateix casal surt una manifestació per denunciar aquesta xacra social, Marea Lila, lika i d’altres associacions s’hi sumen. Però no n’hi prou! A aquestes Accions en fa falta més.
Sres. i Senyors, aquí i ara, han de comptar  les “mobilitzacions” valentes per a protegir a les víctimes i la revictimització.
 Estem en una societat on el centre és l’home! Les dones són objecte. No hi pot haver avenços socials si aquests no reconeixen a les dones com a subjectes de la història. Ho deixa la Dolors Piera als anys trenta.
Si després de tants anys treballant, hem arribat aquí, hi ha moltes coses com a societat que hem fet malament!!
Tanta impunitat hi ha que els agressors es creuen que poden campar sense cap tipus de vergonya i immunitat. La societat no ens revelem prou?
Les víctimes ho són per què l’agressor és rescatat per aquest sistema pervers. La policia, els jutges, el sistema sanitari, el qüestionament que és fa dels fets i les explicacions de la víctima ens han de fer reflexionar.
No ens cansarem de participar a tots els “foros” de denúncia, tu, jo. Impulsar a que sigui un TEMA D’ESTAT PER L’ IMPACTE DE L’ENTORN
No cal arribar al 25 de novembre per a fer accions ...realitzar SETMANA CONTRA LA VIOLÈNCIA de GÈNERE.
Donabalafia associació