donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 3 d’abril del 2019

10 anys del Dia Mundial de l’Activitat Física a Catalunya.BALÀFIA PARTICIPA

Ja en fa 10 que un moviment sorgit a Brasil,  Agita Mundo, te l'empenta i determinació de moure la gent per l'ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT i l’OMS rapidament és va fer avaladora de la iniciativa. Ens hi afegim totes les persones que d'una manera o altra fem que la vida sigui activa i saludable!
CELEBREM  el Dia Mundial de l’Activitat Física
 el proper dia 6 d’abril, es el dia oficial, però al voltant d'aquest dia és programen un munt d'activitats on les institucions i la societat civil ajunten sinèrgies amb l’objectiu de difondre el missatge: “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”
Aquest any el lema és 
"Activar la vida, millora la vida".
Com ho podeu celebrar? Organitzeu esdeveniments entre l’1 i el 30 d’abril.SI CLIQUEU DAMUNT LES FOTOGRAFIES trobareu múltiples propostes fàcils de portar a terme i podeu descarregar-vos els materials d’enguany.

Registreu les vostres activitats i esdeveniments, i participeu publicant les vostres fotos a través de les xarxes socials, “Dia mundial de l’activitat física” amb l’etiqueta #gentactiva i #10anysDMAF
Per celebrar-ho de forma individual, 
seguiu alguns dels 150 “trucs” per ser més actius cada dia.
 Bona celebració i recordeu:
 Activa la vida, millora la vida