donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 de juny del 2014

NO HI HA MIRACLES !!! "OPERACIÓ BIQUINI". "BODY FOR LIFE" i altres propostes :demà xerrada al Centre Cívic de Balàfia

http://pafes.cat/
  


El cos humà s'adapta als canvis.

 L' Estil de Vida Actiu, alimentació equilibrada i exercici físic habitual,  és el pilar fonamental per aconseguir una llarga vida lliure de dependència. 

Parlar clar : Hi ha  conceptes que s'han de tenir en compte. Dieta :La majoria de dietes se centren exclusivament en la reducció de l'aport de calories. Quan la dieta s'acaba o és deixa, la ingesta calòrica és restableix i la persona comença a guanyar pes, fins i tot més ràpid que abans i potser amb més pes que abans. Per això parlem d' Estil de Vida Actiu i Saludable. La dieta és el conjunt d'hàbits alimentaris i tipus d'aliments que és consumeixen. La dieta forma part dels Estils de Vida de les persones. Els termes dieta, ingesta, alimentació, nutrició i/o gastronomia són termes semblants i a vegades s'utilitzen com a sinònims sense ser-ho.

 Us demanem que valoreu el vostre Estil de Vida, que acudiu als professionals que us assessoraran i us indicaran el que és el millor per vosaltres segons la vostra.

I si ho voleu complementar, us  presentem aquesta proposta que us pot ajudar  ....