donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 8 de juny del 2014

Cursa dels Templers. Lleida (2014) i AV Turó de Gardeny : AJUNTANT ESFORÇOS :

La Cursa dels Templers surt i arriba dalt d’un turó de Gardeny, a les portes de la ciutat i de l’estiu, no és per tant una cursa plana ni l’esperem freda, una proposta tan atrevida com empàtica que fa pessigolles. Templers és només una cursa al peu d’un castell Templer que porta el segell km0 i que la fa especial.
 

Enguany tornarem a facturar el 100 % dels costos de la cursa a empreses de Ponent, perquè som km0, i ara toca. I amb una doble intenció, econòmica i de salut, perquè volem cuidar-te al màxim, aquesta vegada no trobaràs a l’arribada ni isotònics ni begudes ensucrades de grans companyies sinó suc de fruita ecològic.
El circuit de 10 km serà el de sempre, perquè no en sabem cap de millor, domina Lleida des de dalt i la volta pels principals carrers de la ciutat i perquè el gaudeixis al màxim, i amb llibertat –que som atletes- limitarem en tot cas les inscripcions a 1500. Avançarem també, perquè així ens ho heu demanat, la sortida a les 9:00 h.
Templers és Lleida i el fem amb Lleida i per Lleida i el món. Km0 Ponent
 
  Voluntariat per la Cursa de Templers 15 de juny de 2014.  
Formeu part de l'AV Turó de Gardeny. Us podeu inscriure en aquest link, o entrant a la web www.templers.cat i accedint a la zona de voluntaris. http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=516