donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 5 de juny del 2014

El Dia Mundial del Medi Ambient: nosaltres recordem Rachel Louise Carson i us presentem el video de la Plataforma CelNet

Rachel Louise Carson, defensora del medi Ambient, el dimarts és va celebrar el 107 anys del seu naixement, que va ser el 27 de maig de 1907 a Springdale, EEUU. Fou biòloga i escriptora. Va demostrar en els seus escrits els danys causats per l'ús indiscriminat d'insecticides, com el DDT i els perniciosos efectes en la cadena tròfica. Se la considera la iniciadora del moviment ecologista als EUA. Entre les seves obres, fruit del seu treball, destaca Primavera Silenciosa, 1962, obra cabdal que ha contribuït a forjar la consciència ecologista contemporània. En el seu honor es batejà el gènere bacterià Carsonella.

http://www.rachelcarsoncouncil.org/


El Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) se celebra a tot el món el 5 de juny. Aquesta celebració va ser establerta per la ONU en la seva Resolució (XXVII) del 15 de desembre de 1972,[1] i amb la qual es va iniciar la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà a Estocolm. Celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient és un dels principals vehicles pels quals la ONU estimula la sensibilització,  intensifica l'atenció,  l'acció política i fa difusió de la importància per la humanitat de la seva conservació.


Un equip de recerca de la UPC ha fet un estudi (amb el suport de la Plataforma CelNet i de varis ajuntaments del territori) de la qualitat de l'aire del Camp de Tarragona. "Saps què respires? Estudi d'avaluació real de la qualitat de l'aire a la Vall del Francolí. La presentació d'aquest estudi és una gran fita per celebrar, doncs la trajectòria de la Plataforma CelNet no ha sigut sempre ben vista...per àlguns ha estat una pedra a la sabata.
A BALÀFIA SENSIBLES AMB L' EDUCACIÓ AMBIENTAL 
US PRESENTEM UNA ACTIVITAT PEL DIA 10 DE JUNY
18:30h
Centre Cívic de Balàfia
SALA DE LECTURA
 "Reciclatge Selectiu de Residus des de Casa"