donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 23 d’abril del 2014

SANT JORDI : FESTA - CURSA - LLIBRES I ROSES i PRIMAVERA

El 1456 les Corts catalanes van oficialitzar el patronatge de Sant Jordi en declarar el dia 23 d’abril com a dia festiu. Sant Jordi es va convertir en patró dels cavallers i soldats, i en protector d’alguns ordes religiosos militars, com els teutònics o els templers. Al final de l’Edat Mitjana va esdevenir patró de ciutats, burgs i cases nobles d’arreu d’Europa. El rei Pere I d’Aragó el va nomenar no només patró de la cavalleria, sinó també de la noblesa del Regne d’Aragó per haver afavorit la victòria l’any 1096 a la batalla de l’Alcoraz (Osca), contra els musulmans.http://www.vilaweb.cat/noticia/4185804/20140422/sant-jordi-drac.html

32a Cursa Popular de Balàfia - AREMI
“Bonaventura Baldomà”

Aquest any, la Cursa Popular de Balàfia “Bonaventura Baldomà”, una de les més antigues del calendari a Lleida, arriba a la XXXII edició. Molts anys dedicats a l’esport i als ciutadans de la ciutat.
La cursa constitueix una autèntica Festa de la Primavera de l’Exercici Físic i l’Esport, la Fira de l’Esport i la Salut, les Ludocurses (jocs de cursa pels més petits), la Caminada Popular i les Curses Infantils fan que la gent de Balàfia, Lleida i arreu pugui participar d’una o altra manera. Amb el suport d’associació esportiva  EKKE i la col.laboració de donabalafia associació, hem redissenyat els recorreguts pels carrers del barri i hem introduït les distàncies de 1 km i 5km amb la finalitat de cobrir tot el ventall de possibilitats i que tothom pugui participar.
 
                            Bon dia de Sant Jordi! 
Avui, tot el país és territori de llibres