donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 6 d’abril del 2014

2014 Any internacional de la Família. "Promocionem la parentalitat positiva" i l'any dels agricultors familiars

 Dia Internacional de la Família 2014

 L'any 2014 celebrem el Vintè Aniversari de l'Any Internacional de la Família. L'any 1994, la comunitat internacional va declarar l' Any Internacional de la Família, i des d'aleshores, el 15 de maig és el Dia Internacional de la Família en reconeixement a la contribució al bé comú que fan les famílies com a nucli bàsic de la societat.

Aquesta iniciativa, que se celebra internacionalment, és impulsada per les Nacions Unides i vol fomentar la revisió de les polítiques orientades a donar suport a la família com a part de les actuacions de desenvolupament en general, incidint sobretot en la lluita contra la pobresa familiar i l'exclusió, l'equilibri de la vida laboral i familiar, la promoció de l'activitat de les persones grans i la solidaritat entre generacions.
Des de Balàfia per celebrar, enguany, aquesta commemoració, organitzarem activitats, encaminades a promocionar l'aplicació de polítiques, estratègies i programes centrats a proporcionar suport a les famílies. Tindrem en compte els aspectes demogràfics i socials i posarem un èmfasi especial en la dimensió emocional i relacional de la família, que considerem imprescindible per millorar el benestar de les persones que la conformen i, en conseqüència, el benestar de la societat en general.

L'Organització de l’ONU per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) dedicarà l'any 2014 a destacar el potencial dels agricultors familiars per avançar cap a sistemes alimentaris més productius i sostenibles.


L’Any Internacional de l’Agricultura Familiar és una iniciativa promoguda pel Fòrum Rural Mundial que té el suport de més de 360 organitzacions civils i camperoles de tots els continents. La seva celebració en l’àmbit mundial, declarada per l’Assemblea General de l’ONU, pretén posicionar l'agricultura familiar al centre de les polítiques agrícoles, ambientals i socials en les agendes nacionals, per promoure un canvi cap a un desenvolupament més equitatiu i equilibrat.