donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 14 de febrer del 2014

NORUEGA ENS EMOCIONA !! Contra la discriminació dels homosexuals en els Jocs Olímpics d'Hivern a Sotxi

La indignació general per les lleis russes que prohibeixen l'anomenada propaganda homosexual segueix. Per tant, XXL, un gran minorista punter d'articles esportius als països escandinaus, ha convertit l' aeroport d' Alguaire en un "Airport Love"  i així  donar suport a les lluites de la comunitat LGBT en contra de la tendència de la  Rússia homofòbica que està donant forma als Jocs Olímpics de Sochi 2014.
LLEIDA, 20 des (EUROPA PRESS) -
    L'operador turístic britànic Thomas Cook obrí el 20 de desembre del 2013,  la temporada de neu amb vols a l'Aeroport de Lleida-Alguaire per traslladar esquiadors a les estacions del Pirineu des de Birmingham, Bristol, Gatwick i Manchester i com a novetat enguany des de Southampton.
    Com en l'última temporada, la companyia vendrà bitllets des de Lleida a les diferents ciutats angleses, ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat en un comunicat, els vols a Birmingham, Bristol i Southampton acabaran el 16 de març de 2014, mentre que els vols de Gatwick i Manchester continuaran fins al 30 de març.
    L'any passat, Lleida-Alguaire va transportar 21.580 passatgers durant la temporada d'hivern, xifra que inclou els viatgers de Thomas Cook i els d'Air Nostrum, que connecta Lleida i Mallorca.