donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 18 de febrer del 2014

Assessoria Legal Gratuïta : Assessorament legal per als i les sòcies de l' AVV Balàfia i DonaBalàfia associació





Solucionem de forma gratuïta qualsevol consulta jurídica que se't pugui presentar .Prestacions :
    
Campanya RENDA : L'assessorament més complet per tots els teus dubtes fiscals .
    
Aclareix els teus dubtes per telèfon davant de qualsevol qüestió legal : compravenda d'immobles , comunitat de propietaris , contractes de treball , divorcis , herències , etc .
    
Resol les teves consultes d'urgència legalment, de forma gratuïta : accidents de trànsit , robatoris , immobilitzacions , etc .
    
Redactem i presentem les teves reclamacions de consum davant tercers en temes relacionats amb el vehicle : tallers de reparació, fabricants de vehicles, incompliment de garanties , etc .
    
T'assessorem sobre els teus drets com a consumidor/a sobre temes relacionats amb telecomunicacions , viatges , etc .
    
Rep assessorament telefònic per al viatger davant problemes com "overbooking",            anul · lacions de vols , etc .
    
A més , si cal acudir a la via judicial , mitjançant la nostra xarxa d'advocats obtindràs la primera consulta gratuïta, pressupost sense compromís i un % de descompte en els honoraris del lletrat .