donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 28 de febrer del 2014

“Dia europeu per la igualtat salarial entre dones i homes” : descobrim a Maria Antònia Ferrer

La Dra Dolors Comas d’Argemir rep la Distinció Maria Antònia Ferrer 2014

 Dolors Comas Argemir 

Des de donabalafia associació en afegim, compartim i celebrem el reconeixement de la Universitat Rovira i Virgili a la Dra Dolors Comas d'Argemir per la seva tasca en la defensa dels drets de les dones, juntament amb Feministes de Catalunya. Aquesta distinció és un reconeixement que atorga anualment la universitat a aquelles persones, entitats i institucions o col·lectius de la societat civil i del món acadèmic que han destacat per la seva tasca de defensa de les dones i la seva visibilització. El proper 4 de març a les 16.00h és celebrarà l'acte institucional dins del marc la Setmana per la Igualtat de la URV. http://feministesdecatalunya.blogspot.com.es/2014/02/la-dra-dolors-comas-dargemir-rep-la.html

Distinció Maria Antònia Ferrer

La Distinció Maria Antònia Ferrer és un reconeixement que atorga anualment la URV a aquelles persones, entitats, institucions o col·lectius de la societat civil i del món acadèmic que han destacat per la seva tasca de defensa dels drets de les dones i la seva visibilització.
L’objectiu es sensibilitzar sobre la necessitat d’eliminar les desigualtats i destacar els membres de la comunitat universitària que han contribuït a la igualtat entre els homes i les dones.
La distinció duu el nom de la Dra. M. Antònia Ferrer i Bosch (Tarragona, 1926), historiadora molt vinculada a la ciutat de Tarragona. La seva línia d’investigació ha estat principalment sobre el món contemporani, pensament i societat i ha publicat nombrosos articles en revistes especialitzades i comunicacions en congressos. La docència és la seva passió i com a historiadora ha treballat principalment el segle XIX. Va fundar l'escola Pax de Tarragona, es va doctorar en història als 50 anys i està preparant el seu cinquè llibre.

Distincions atorgades

  • 2013. Montserrat Duch
  • 2012. Professores de Química
  • 2011. Marta Selva
  • 2010. Montserrat Palau
  • 2009. Berta Ramos
  • 2008. GRÈC
Més informació :http://www.urv.cat/igualtat/distincio.html