donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 17 de febrer del 2014

CAP FÀRMAC IGUALA ELS EFECTES DE L'EXERCICI FÍSIC

                              CAP FÀRMAC IGUALA ELS EFECTES DE L'EXERCICI FÍSIC
                                               L'EXERCICI ÉS L'AUTÈNTICA " polipíndola "                                       Publicat a Physiology , revista científica d'alt impacte .
L'evidència científica és tan contundent que el que crida l' atenció és que aquesta informació no estigui en boca de tothom.
Exposem aquí algunes de les afirmacions dels autors de l'última revisió :- " L'exercici físic no només té un efecte protector sinó també EFECTE TERAPÈUTIC sobre les patologies cardiovasculars "- " En comparació als fàrmacs , aconsegueix millorar el pes corporal i el to muscular , i assegurar una bona aptitud cardiorespiratòria i una major longevitat "- " Hem demostrat que és terapèutic en malaltia cardiovascular , en alguns tipus de càncer , així com en altres patologies "- "A la tercera edat , és l'únic remei que existeix contra la sarcopènia , i ajuda a prevenir les caigudes . No hi ha cap fàrmac que tingui aquest efecte" .
   - " Per això, els metges haurien de prescriure exercici i com més , millor, ja que cal tenir en compte la relació dosi- resposta"- COM MÉS I MÉS INTENS MILLOR : "La quantitat també influeix , i la literatura apunta que com més intens sigui l'exercici , millor per al que ho practica " .
                                   
Sobre aquest últim apartat , volem apuntar la necessitat de programar correctament el tipus d'exercici així com la intensitat d'aquest. Per tant , CONSIDEREM INDISPENSABLE LA SUPERVISIÓ D'UN PROFESSIONAL EXPERT EN EXERCICI FÍSIC, LLICENCIATS EN CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA . Helena Martínez Coach Deportivo