donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 1 de febrer del 2022

QUEDEN UNES SETMANES PER L'INICI D'UN ANY PLE D'ACTIVITATS DE COMMEMORACIÓ: 50 ANYS DE LA CONSTITUCIÓ DEL MOVIMENT DEL VEÏNATGE DE BALÀFIA

 


A l’AVV Balàfia fem 50 anys i ho volem celebrar amb totes i tots!!! Els propers mesos, la Comissió dels 50 anys han preparat un munt d’activitats.

Sou veïnes i veïns de Balàfia? Sou Ex veïns i veïnes? Heu participat, treballat o col.laborat amb l' AVV Balàfia i/o al Barri?. Heu compartit el BON VEÏNAGE A BALÀFIA. Heu compartit VIDA amb nosaltres en algun moment d’aquests 50 anys? Deixeu-nos les vostres dades de contacte! Ho podeu fer mitjançant aquest que hem creat especialment per a l’ocasió: balafia50anysmv@gmail.com



Volem posar-nos en contacte amb totes i tots els que han format part de BALÀFIA durant aquest mig segle de vida. Per tant, si coneixes algú relacionat amb el nostre estimat BARRI, passa-li aquesta informació! 


Molt aviat ens posarem en contacte per informar-vos dels actes de celebració.