donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 12 de juny del 2015

Jane Goodall, guanyadora del Premi Internacional Catalunya 2015

http://www.janegoodall.es/es/
El Premi Internacional Catalunya és atorgat anualment per la Generalitat per distingir a aquelles persones que han contribuït decisivament amb el seu treball creador a desenvolupar els valors culturals, científics o humans arreu del món. En la convocatòria d’enguany han concorregut un total de 152 candidatures provinents de 52 països, presentades per 180 institucions i pel mateix jurat.                 
 El jurat del Premi va decidir per unanimitat atorgar aquest guardó a Jane Goodall “pel seu triple vessant analític, empíric i compromès”. L’acta del jurat ressalta així mateix “d’una banda, la seva transcendental contribució científica, que ens ha dut a una millor comprensió de la natura, la cultura i el comportament humans (entre altres coses, en mostrar-nos que no són fenòmens independents). De l’altra, el reconeixement que aquest fet suposa la promoció de la solidaritat dels éssers vius, la sostenibilitat del seu entorn i la pau entre les persones”.