donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 29 d’abril del 2015

Acabem la setmana Cultural a Balàfia

Any rere any, i ja en portem uns quants, dediquem una de les nostres Jornades Culturals de Primavera-Sant Jordi a fer un Magne Recital Poètic, al que invitem a Rapsodes, Recitadors/es, Poetes, Poetesses, Col.lectius específics i veïnes i veïns en general a gaudir d'aquesta mostra literària singular com és passar una vetllada primaveral al só de la lectura de poemes d'ací i d'arreu en companyia de totes i tots els que es vulguin ajuntar-se a aquest esdeveniment, que organitza l'Associació de Veïns de Balàfia i DonaBalàfia Associació i que enguany compta amb la col.laboració del Grup Artístic + Art Lleida.
Algún any l'hem dedicat a un poeta en concret de casa nostra i enguany també volem posar el Recital Poètic sota l'adscripció del Poeta en català del País Valencià, en Carles Salvador i Gimeno(1893-1955). Tot lo qual no vol dir que no es puguin recitar poemes d'altres escriptors. Tot el contrari. Fins i tot declamats en altres llengües de Catalunya, Espanya, Europa i el Món.
Enguany doncs el celebrarem el dia 29 d'abril a les 19:00h a la Sala de Lectura del Centre Cívic de Balàfia, moment que aprofitarem també per tal de reivindicar la commemoració per part de la Generalitat de Catalunya de l'any 2015 com ANY DE LES BIBLIOTEQUES.
Quedeu doncs convidats a participar-hi i a consumir sense moderació!
Us hi esperem a totes i tots amb els nostres braços oberts i esperem poder gaudir plenament d'una vesprada magnífica.
A l'espera de saludar-vos personalment, resto a la vostra disposició.