donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 15 d’abril del 2015

26 d'abril de 2015. Cursa Popular BALÀFIA – AREMI "Bonaventura Baldomà"

La Cursa Popular BALÀFIA – AREMI  "Bonaventura Baldomà", una de les més antigues del calendari a Lleida, arriba a la XXXIII edició. Molts anys dedicats a l’esport i als ciutadans de la ciutat.
 La cursa constitueix una autèntica Festa de la Primavera de l’Exercici Físic i l’Esport, la Fira de l’Esport i la Salut, les Curses Infantils i la Caminada Popular fan que la gent de Balàfia, Lleida i arreu pugui participar d’una manera o altra. Amb el suport de l’associació esportiva EKKE hem redissenyat els recorreguts pels carrers del barri i a més de la clàssica cursa de 10 Km, volem consolidar les distàncies d'1 km i 5 km amb la finalitat de cobrir tot el ventall de possibilitats i que tothom pugui participar.
commemorem el dia MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
Aquesta nova edició de la Cursa, coorganitzada amb la Fundació AREMI, una entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal l’atenció a persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, la comunicació, l’autonomia i el control de l’entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.
La finalitat d’aquesta edició és ser una cursa de barri amb el suport de tots els comerços i veïns de Balàfia, un esdeveniment cultural i esportiu que dóna vida al barri i que a més, tindrà com a tret diferencial, la inclusió de les persones amb discapacitat afavorint i impulsant la convivència i participació en la vida comunitària mitjançant aquesta activitat lúdica esportiva de caràcter popular.
L’Associació de Veïns de Balàfia i la Fundació AREMI uneixen esforços per tal de donar a conèixer les potencialitats i les capacitats de les persones amb discapacitat motriu, tot reforçant la seva autoestima i sensibilitzant la resta de la societat amb la seva participació. A més compten amb la col·laboració de les associacions Dona Balàfia i Aremi.
Així doncs, inscriu-te a la Cursa i... Corre amb AREMI.