donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 23 de març del 2023

RESSONA EL DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA DISCRIMINACIÓ RACIAL dia 21 Març #NOALRACISME

 

El Dia Internacional per l’Eliminació de la Discriminació Racial, el Consell Català de l’Esport en coordinació amb la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat de Catalunya, han elaborat el MANIFEST DE L’ESPORT CONTRA EL RACISME fan una crida a les entitats esportives i professionals de l’esport a adherir-hi i difondre’l.

Des del MÓN DE L’ESPORT rebutgem el racisme i condemnem qualsevol tipus d’incitació a la violència, els insults, la difamació, les amenaces i qualsevol altre discurs o manifestació d’odi. Volem gaudir d’un esport que garanteixi els drets individuals, la dignitat i la igualtat d’oportunitats, independentment de la raça, el color de pell, la religió i l’origen de la persona que el practica.

Per un esport i una societat més lliure i respectuosa, sumeu-vos a la crida “No al racisme!”.