donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 29 de març del 2023

41a CURSA de BALÀFIA en HOMENATGE a un dels IMPULSORS JUANJO GARRA I LORENZO. INFORMACIÓ

si cliqueu damunt de la imatge aneu a la pàg web
 41a CURSA de BALÀFIA en HOMENATGE A L'IMPULSOR JUANJO GARRA I LORENZO  

Diumenge 30 d'Abril de 2023, és farà la Cursa de Balàfia, oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. L’edat mínima per poder participar són 16 anys a la de 10km, i a partir de 12 anys poden córrer la de 5 km.

La distància és de 10 km i de 5 km. El circuït es 100% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al trànsit.

L'organització de la Cursa Popular de Balàfia "Bonaventura Baldomà i Rius" es a càrrec de l'Associació Veïnal de Balàfia, mentre que la part tècnica i logística la portarà Xt Sport Events.

Fa 10 anys des que ens va deixar el Juanjo Garra i Lorenzo, un dels impulsors principals de la Cursa Popular de Balàfia, la Mitja Marató i Gran Premi Ciutat de Lleida. La cursa servirà del tret de sortida de diferents actes de diverses entitats per posar de relleu la seva figura, amb el suport de la Paeria.

Hi haurà una caminada saludable de 5,3 km. La organitza, impulsa i dirigida per DonaBalàfia Associació. 

REPTE 50/50: En col·laboració amb Esport Femení Lleida, plantegem el REPTE 50/50 fitxant-nos l'objectiu que la participació sigui la mateixa de dones i homes.

Hi haurà curses infantils.